Herkullinen lounas ja kulttuurielämys samassa paikassa Oulussa

Oulun teatteri tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää herkullinen lounas ja kulttuurielämys saman katon alla. Teatterin yhteydessä toimiva Ravintola Aulis on ensisijaisesti lounasravintola, joka tarjoaa monipuolisen lounasbuffetin arkipäivisin.

Ravintola Aulis: Lounasbuffet arkipäivisin

Ravintola Aulis tarjoaa päivittäin monipuolisen lounasbuffetin, joka sisältää laajan valikoiman herkullisia ruokia. Buffetin tarkoituksena on tarjota jokaiselle jotakin, joten valikoimasta löytyy niin kasvisruokia kuin liha- ja kalaruokiakin. Lounasbuffet on suunniteltu siten, että se täyttää erilaiset makumieltymykset ja ruokavaliot.

Buffetissa on tarjolla tuoreita salaatteja, lämpimiä ruokia ja erilaisia lisukkeita. Salaattipöydästä löytyy päivittäin vaihtuvia vaihtoehtoja, kuten vihreitä salaatteja, pastasalaatteja ja erilaisia kasvislisukkeita. Lämpimät ruoat vaihtelevat päivittäin, mutta tarjolla on aina vähintään yksi kasvisvaihtoehto sekä liha- tai kalaruoka.

Ravintola Auliksen lounasbuffetissa on aina tarjolla myös päivän keitto. Keitto on erinomainen vaihtoehto kevyempää lounasta kaipaaville, ja se valmistetaan tuoreista raaka-aineista. Keiton makumaailma vaihtelee päivittäin, joten tarjolla voi olla esimerkiksi perinteistä hernekeittoa, tomaattikeittoa tai maukasta kasviskeittoa. Keiton lisäksi buffetissa on tarjolla tuoretta leipää ja levitteitä.

Kulttuurielämys Oulun teatterissa

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Teatterin ohjelmistossa on niin draamaa, komediaa kuin musikaalejakin, ja se tuottaa vuodessa 7–8 ensi-iltaa neljälle eri näyttämölle. Teatteri järjestää myös kierroksia kulisseissa, erikoistapahtumia ja festivaaleja lapsille ja nuorille.

Teatteriravintola Aulis on omistautunut tarjoamaan väliaikana laadukasta palvelua, joka täydentää teatterikokemusta. Väliaikatarjoilu ei ole pelkästään mahdollisuus nauttia juomia tai kevyitä välipaloja, vaan se on osa kokonaisvaltaista kulttuurielämystä, joka rikastuttaa yleisön teatteri-iltaa. Aulis keskittyy tarjoamaan monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja tarpeisiin.

Teatteriravintola Aulis on ensisijaisesti lounasravintola, joka tarjoaa buffet-illallisen vain tiettyjen teatteri-iltojen yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että ravintolan pääasiallinen toiminta keskittyy päiväsaikaan, mutta erikoistilaisuuksissa ravintola muuntautuu iltaisin teatterivieraiden kohtaamispaikaksi. Tällöin tarjolla oleva buffet-illallinen on suunniteltu tukemaan illan teemaan sopivalla tavalla, luoden näin syvemmän yhteyden esityksen ja ravintolakokemuksen välille.

Tilavuokraus ja yksityistilaisuudet

Oulun teatteri tarjoaa erinomaiset puitteet myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Monipuoliset ja mukautettavat tilat, helppo varausprosessi sekä laadukkaat tarjoilut ja palvelut tekevät meistä loistavan valinnan esimerkiksi valmistujaisjuhlien järjestämiseen. Voit tutustua tilavuokrauksen mahdollisuuksiin ja palveluihin tarkemmin tilavuokraus -sivulta.

Olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa juhliin liittyvissä kysymyksissä ja järjestelyissä.

Asiakaskokemuksia

Oulun Kärpät Oy
”Vietimme pikkujouluja Oulun Kärppien joukkueen ja henkilökunnan kanssa Teatteriravintola Auliksessa. Tila vastasi hienosti tarpeeseen 120 henkilölle. Tarjoilu toimi hyvin ja ruoka oli maittavaa. Myös viihde-elementeille oli ravintolassa tilaa ja kaikilla vierailla näkymä esiintyjiin. Suosittelen ryhmille kokeilemaan Auliksen palveluita.”

Ilkka Mikkola
Myyntijohtaja
Oulun Kärpät Oy

Business Oulu
”Tilaisuuksien catering kruunaa tapahtuman toteutuksen ja tämä on aina sujunut teatterin ravintolalta. Maistuva tarjoilu kauniin esillepanon kera jättävät vieraan mieliin hyvän muistijäljen. Yksi Oulun kauneimmista maisemista viimeistelee kokemuksen. ”

Helena Pikkarainen
Asiantuntija, kokoukset ja kongressit
Business Oulu

Aiheeseen liittyvät artikkelit