Lounaslista

19.–23.2.

Maanantai

Lapinukon keittoa L, G 
Härkäpapu-pinaattimunakasta L, G                     
Kasviksilla ja yrteillä terästettyä tummaa riisiä   
Chipotlen kera paahdettua broilerinfileetä M, G   

Tiistai

Kanakeittoa persialaisittain M, G 
Munakoiso-parmesanlasagnettea L (saatavana G)                
Paahdettuja kauden juureksia ja kvinoaa M, G, VEG             
Italialaiset lihapullat L, G  
Salviavoilla maustettuja perunagnoccheja L   

Keskiviikko

Paahdettua juureskeittoa ja voipapua M, G, VEG                   
Kurpitsaa ja nyhtökauraa kaurakermassa M, G, VEG             
Viskaalin nautaa ryytisinappikastikeessa 
Kalapyörykkää tillikermakastikkeessa 
Perunamuusia L, G      

Torstai

Kalaa ja kasviksia kookoskermassa M, G 
Mausteista säräperunaa ja paprika-majoneesia                      

Tortilla-buffet 
Mausteinen jauhelihatäyte 
Mausteinen härkistäyte      
Kanan-wingsejä, kukkakaaliwingsejä, cajun-kasviksia, cheddarkastiketta Jalapenoja, tomaattisipulisalaattia, coleslaw, jääsalaattia

Perjantai

Espanjalaista papukeittoa M, G, VEG ja ilmakuivattua kinkkumurua            
Tofua ja kasviksia korealaisittain M, G                  
Kukkoa viinissä M, G 
Jasminriisiä