Liput

Lipunmyynti­kanavat

Teatterin verkkokauppa
Teatteritalon lipunmyynti

Avoinna keskiviikosta lauantaihin kello 12–19 ja tuntia ennen esitysten alkua.

Lippu.fi

Tutustu Lippu.fi:n maksutapoihin ja Lippupisteen kuluttajilta perittäviin palvelu- ja toimitusmaksuihin.

Maksutavat

Maksutavat teatteritalon lipunmyynnissä
 • Käteinen, maksukortit
 • Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelit
 • SmartumPay
 • Tyky+-kulttuurisetelit
 • Edenred-kortti ja -virikesetelit sekä Edenred Pay
 • ePassi (vain kertaluontoinen maksu: puhelinnumeron perusteella tehtävä veloitus)
 • Oulun teatterin lahjakortti
 • Oulun teatterin logolla varustetut Lippu.fi-lahjakortit
Maksutavat teatterin verkkokaupassa
 • Verkkopankkimaksu
 • maksukortti Visa/Master (debit/credit)
 • Oulun teatterin lahjakortti
 • Oulun teatterin logolla varustettu Lippu.fi-lahjakortti

Oulun teatterin verkkokaupassa maksuvälineenä eivät käy SmartumPay ja ePassi. 

Hintakategoriat

Suuren näyttämön katsomo on jaettu kahteen erihintaiseen paikkakategoriaan. Keskikatsomon parhaat paikat kuuluvat A-kategoriaan ja paikat aivan edessä, sivuilla ja takana kuuluvat hiukan edullisempaan B-kategoriaan.

Alennukset

Oulun teatteri tarjoaa alennuslippuja omiin esityksiinsä ja osaan vierailuista. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä. Alennuslippuja myydään:

 • alle 26-vuotiaille
 • opiskelijoille
 • työttömille
 • eläkeläisille
 • varus- ja siviilipalvelumiehille

Wörtti-lippu on tarkoitettu alle 26-vuotiaille katsojille. Osta lippu teatteriin tuntia ennen esityksen alkua hintaan 10 euroa. Lipun voi ostaa vain teatterin myyntipalvelusta, mikäli näytöksessä on vielä tilaa.

Kaikukortilla pääsee maksutta Oulun teatterin omiin esityksiin. Tämä ei koske vierailuesityksiä, musikaaleja, oopperoita eikä ensi-iltoja. Lippu sisältää itsepalvelunarikan sekä käsiohjelman. Kaikukortilla ei voi tehdä varauksia, vaan liput lunastetaan aikaisintaan viikkoa ennen esitystä Oulun teatterin lipunmyynnistä, mikäli tilaa on. Kaikukortilla saatavia lippuja on rajattu määrä per esitys.

Sotiemme veteraaneilla on mahdollisuus saada vapaalippuja Oulun teatterin omiin esityksiin viikkoa ennen esitystä, mikäli esityksessä on tilaa. Vapaalipun voi saada veteraani ja hänen puolisonsa tai saattajansa. Vapaalipun saa Oulun teatterin lipunmyynnistä. Veteraanilippu ei käy teatterilla oleviin vierailuesityksiin.

Lippua haettaessa mukana on oltava jokin seuraavista todistuksista: rintamasotilas, rintamapalvelus- tai rintamatunnus, veteraanimerkinnällä varustettu KELA-kortti tai Sotainvalidien Veljesliiton jäsenkortti.

Katsomokartat

Suuri näyttämö

Klikkaa kuvaa, niin se suurenee.

Pieni näyttämö

Klikkaa kuvaa, niin se suurenee.

Lahjakortit

Oulun teatteriin voi ostaa lahjakortteja teatteritalon lipunmyynnistä ja Oulun teatterin verkkokaupasta osoitteesta oulunteatteri.lippu.fi.

Oulun teatterin lahjakortti on ostettavissa haluamalleen summalle ja on voimassa vuoden (12 kk) ostopäivästä. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin teatterin ohjelmistossa oleviin esityksiin ja sillä voi ostaa myös käsiohjelman sekä maksaa narikkamaksun. Lahjakortti käy maksuvälineenä Oulun teatterin verkkokaupassa.

Ensi-illan kausikortti

Ensi-illan kausikortti sisältää kolme suuren näyttämön ensi-iltaa omalla paikalla. Näytäntökautena 2023–2024 kausikortin ensi-illat ovat Ei kertonut katuvansa (26.8.2023), Ihmemaa Oz (11.11.2023) ja Varjoja paratiisissa (2.3.2024) ja hinta on 111 euroa sisältäen 3 euron toimituskulun. Kausikorttiin sisältyvät ensi-iltaliput käyvät vain ensi-iltoihin, eikä niitä voi vaihtaa muihin esityksiin.

Tietoa lipuista

Lipunhinta muodostuu kantahinnasta, palvelumaksusta ja ostopaikasta riippuvista tilaus- ja toimitusmaksuista. Teatterin lipunmyynnissä lipunhintaan ei lisätä tilaus- tai toimitusmaksuja.

Yksittäisliput tulee lunastaa viikon kuluttua varauksesta ja ryhmävaraukset kuukautta ennen esitystä.

Muista tarkistaa lippusi. Ostettuja lippuja ei voi vaihtaa eikä palauttaa takaisin!

Esityksen peruuntuminen

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa esimerkiksi näyttelijän sairastuessa. 

Tällöin asiakas voi vaihtaa lipun saman näytöksen toiseen esitykseen tai saa rahat takaisin. Toimitusmaksua ei palauteta lippupalautuksen yhteydessä tai lippua vaihdettaessa.  

Lipun vaihdot tulee tehdä teatterin lipunmyynnissä. Rahapalautukset peruuntuneesta esityksestä voi hakea Lippu.fi:n lomakkeella.   

Teatteri ei vastaa muista peruutuksen tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista. Teatteri pidättää itsellään oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.