Sivujen käyttöehdot

Tekijänoikeudet

Oulun teatterin verkkosivuston sisältämä materiaali on suojattu tekijänoikeuslailla ja kansainvälisillä tekijänoikeussopimuksilla. Materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat teatterille tai muille tiedontuottajille. Käyttäjä ei saa osittainkaan käyttää, muokata, kopioida, jäljentää, myydä, siirtää, välittää edelleen tai muutoin hyödyntää mitään sivuston materiaalia ilman Oulun teatterin antamaa nimenomaista kirjallista lupaa.

Sivustolta ladattavien näytelmien kuvat ovat käytettävissä vain kyseisten näytelmien markkinoinnin ja esittelyn yhteydessä, kunhan samassa yhteydessä mainitaan Oulun teatterin ja kuvaajan nimi. Tekijänoikeuden loukkaus saattaa johtaa rangaistusseuraamukseen ja vahingonkorvausvastuuseen.

Luvaton käyttö

Käyttäjä ei saa toimittaa sivuille materiaalia, joka loukkaa kolmannen tekijänoikeuksia. Käyttäjä ei saa käyttää sivujen palveluita lainvastaisiin tai hyvän tavan vastaisiin tarkoituksiin kuten:

  • Roskapostin tai massapostitusten (spamming) lähettämisiin.
  • Käyttää väärää henkilöllisyyttä tai sähköpostiosoitetta tai muutoin antaa harhaanjohtavaa tietoa käyttäjän henkilöllisyydestä tai viestin alkuperästä.
  • Lähettää materiaalia varmistumatta siitä, että materiaali ei sisällä viruksia tai muita näihin rinnastettavia ohjelmistoja.
  • Pyrkiä estämään tai vaikeuttamaan toisten käyttäjien palveluiden käyttöä.
  • Toimittaa sopimatonta materiaalia, jossa on käytetty epäsiveellistä, laitonta, rasistista, loukkaavaa tai uhkaavaa kieltä.

Sivuston oikeudet

Oulun teatterilla on oikeus milloin tahansa muuttaa sivuston käyttöehtoja, sisältöä, sivuilla olevia palveluita, lakkauttaa palvelun tai estää käyttäjän pääsyn sivuille.

Teatteri ei vastaa niiden sivujen sisällöstä, joihin Oulun teatterin verkkosivuilla on linkkiyhteys, ja jotka ovat muiden tekemiä ja julkaisemia. Nämä vastuunrajoitukset koskevat kaikenlaisia välillisiä ja välittömiä vahinkoja riippumatta korvausvaatimuksen perusteesta ja Oulun teatterin omasta tuottamuksesta.

Avaamalla Oulun teatterin verkkosivuston käyttäjä sitoutuu noudattamaan tässä esitettyjä käyttöehtoja. Mikäli käyttäjä ei hyväksy ehtoja, hänellä ei ole oikeutta käyttää sivuja.