Iikka Kivi – Erityinen luontosuhde

To 12.9. klo 19

Hyväntuulisen piikikäs stand up -soolo

Koomikko Iikka Kiven huumoriteräväkynä on suihkinut syksylle 2024 odotetun Erityinen luontosuhde -sooloesityksen! Ilmapiirin kiristyessä ja jakolinjojen syventyessä on tärkeää muistaa, että yksi asia on meille kaikille yhteinen: Suomen luonto. 

Iikan stand up -soolonäytös herättelee suomalaisia kokemaan, vaalimaan ja suojelemaan omaa suhdettaan luontoon sekä kysyy, miten karhunkaatajien kansan jälkeläisistä tuli valkoposkihanhista stressaantuvia sähköskuuttaajia. 

Hyväntuulisen piikikkäässä esityksessä esiintyy laaja joukko suomalaisia otuksia hupenevista hömötiaisista roimasti runsastuvaan kesämökkeilijäkantaan. Vaikka aihe on vakava ja luonnon tila huono, esitys ei keskity saarnaamiseen tai syyllistämissormen heilutteluun, vaan pyrkii ennen kaikkea innostamaan, löytämään ratkaisuja ja kannustamaan ihmisiä löytämään oman suhteensa luontoon. 

Iikka Kiven loppuunmyydyille katsomoille esitetty Spede on kuollut -soolo nähtiin vuonna 2019. Uutta sooloa onkin odotettu kuin kevätmuuttajia takatalven keskellä! 

Esitykset ja liput

Tekijät

Iikka Kivi

Galleria

Kommentit

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *