Nauti lounas tai varaa tila yksityistilaisuuksiin

Oulun teatterin ravintola Aulis tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia herkullisesta lounaasta arkipäivisin tai varata tilat yksityistilaisuuksiin. Ravintola Aulis on tunnettu monipuolisesta lounasvalikoimastaan ja viihtyisästä ilmapiiristään. Lisäksi teatterin tilat ovat muunneltavissa ja sopivat erinomaisesti erilaisiin yksityistilaisuuksiin, kuten juhliin ja kokouksiin.

Monipuolinen lounasvalikoima

Ravintola Aulis tarjoaa laajan valikoiman lounasvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri makumieltymyksiä ja ruokavalioita. Päivittäin vaihtuva lounaslista sisältää niin perinteisiä suomalaisia ruokia kuin kansainvälisiä herkkuja. Kaikki annokset valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, mikä takaa niiden maistuvuuden ja ravitsevuuden.

Erityisesti teatterin ystäville suunnitellut lounasmenut tarjoavat mahdollisuuden nauttia herkullisesta ateriasta ennen tai jälkeen esityksen. Tämä tekee Ravintola Auliksesta täydellisen paikan viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa, samalla kun nauttii Oulun teatterin tarjoamista kulttuurielämyksistä. Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 11-14, mutta ei lauantaisin, vaikka esityksiä olisikin.

Ravintola Aulis on saanut paljon kiitosta asiakkailtaan maukkaista ja ravitsevista aterioistaan. Lounasbuffet on monipuolinen ja täynnä makuelämyksiä, jotka houkuttelevat niin paikallisia kuin vierailijoitakin. Oulun Kärpät Oy:n myyntijohtaja Ilkka Mikkola kertoo: ”Vietimme pikkujouluja Oulun Kärppien joukkueen ja henkilökunnan kanssa Teatteriravintola Auliksessa. Tila vastasi hienosti tarpeeseen 120 henkilölle. Tarjoilu toimi hyvin ja ruoka oli maittavaa. Myös viihde-elementeille oli ravintolassa tilaa ja kaikilla vierailla näkymä esiintyjiin. Suosittelen ryhmille kokeilemaan Auliksen palveluita.”

Esitysten yhteydessä tarjottavat buffet-illalliset

Vaikka Aulis on ensisijaisesti lounasravintola, järjestämme myös buffet-illallisia tiettyjen esitysten yhteydessä. Nämä illalliset ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia nauttia laajasta valikoimasta herkkuja ennen tai jälkeen teatteriesityksen. Buffet-illalliset ovat suosittuja, joten suosittelemme varaamaan paikan etukäteen.

Buffet-illalliset tarjoavat mahdollisuuden kokea erilaisia makuja ja nauttia rennosta ilmapiiristä. Ne ovat täydellinen tapa viettää iltaa ystävien tai perheen kanssa, samalla kun nauttii teatterin tarjoamista elämyksistä. Erityisesti suunnitellut buffet-illalliset ovat saatavilla vain tietyissä teatteriesityksissä, mikä tekee niistä eksklusiivisen lisän illan ohjelmaan.

Tilojen vuokraus yksityistilaisuuksiin

Oulun teatteri tarjoaa monipuolisia vuokratiloja, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Olipa kyseessä yrityksen kokous, seminaari, juhla tai yksityistilaisuus, meiltä löytyy sopiva tila tarpeisiisi. Teatterimme tilat ovat muunneltavissa ja varusteltu nykyaikaisella tekniikalla, mikä takaa onnistuneen tapahtuman.

Tilojemme tunnelmallinen ilmapiiri luo ainutlaatuisen ympäristön, joka inspiroi ja jättää pysyvän vaikutuksen vieraisiin. Voit valita tilan, joka parhaiten vastaa tapahtumasi luonnetta ja osallistujamäärää. Meillä on tiloja, jotka soveltuvat niin pieniin intiimeihin kokoontumisiin kuin suuriin juhliin ja esityksiin.

Tilojen varaaminen Oulun teatterilta on tehty mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Voit aloittaa varaamisen ottamalla yhteyttä meihin joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystietomme löydät yhteystiedot -sivulta. Kun otat meihin yhteyttä, käymme kanssasi läpi kaikki yksityiskohdat ja toiveet, jotta voimme varmistaa, että juhlat sujuvat suunnitelmien mukaisesti.

Ravintola Auliksen viihtyisä ilmapiiri

Auliksen viihtyisä ja lämmin ilmapiiri tekee lounashetkestä erityisen nautinnollisen. Ravintolan sisustus on tyylikäs ja moderni, ja se tarjoaa mukavan ympäristön rentoutumiseen ja ruokailuun. Teatterin läheisyys tuo oman lisänsä ravintolan tunnelmaan, ja asiakkaat voivat nauttia teatterin taiteellisesta ilmapiiristä myös lounaan aikana.

Ravintolan henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista, ja he tekevät kaikkensa, jotta asiakkaat viihtyisivät ja nauttisivat lounashetkestään. Aulis on paikka, jossa voit tuntea olosi tervetulleeksi ja nauttia hyvästä ruoasta rennossa ja miellyttävässä ympäristössä.

Oulun teatterin ravintola Aulis tarjoaa monipuolisen ja herkullisen lounasvalikoiman, joka houkuttelee niin paikallisia kuin vierailijoitakin. Päivittäin vaihtuva menu takaa, että jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Lisäksi teatterin tilat ovat muunneltavissa ja sopivat erinomaisesti erilaisiin yksityistilaisuuksiin, kuten juhliin ja kokouksiin.

Tilojen varaaminen on helppoa ja vaivatonta, ja teatterin henkilökunta auttaa mielellään juhlien suunnittelussa ja toteutuksessa. Ravintola Auliksen viihtyisä ilmapiiri ja erinomainen asiakaspalvelu takaavat miellyttävän vierailun. Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta ja varaamaan tilat yksityistilaisuuksiin Oulun teatterilta!

Aiheeseen liittyvät artikkelit