Ismo Alanko

Ismo Alanko Yksin

Konsertti 25.10.2024

Klassikkohittejä ja harvoin kuultuja helmiä

Vangitsevan karismaattisena esiintyjänä tunnettu Ismo Alanko esiintyy suurella näyttämöllä perjantaina 25. lokakuuta. Ismo Alanko Yksin -konsertissa maamme kaikkien aikojen menestyneimpiin nimiin lukeutuva artisti tarjoilee yleisölle klassikkohittejä ja harvoin livenä kuultuja helmiä sekä myös uutta, ennen julkaisematonta musiikkia. Luvassa on musiikillisia tuokiokuvia maailmasta 44 vuoden ajalta. 

Kuluvan vuoden kesä-heinäkuun aikana lukuisissa loppuunmyydyissä kesäteattereissa kautta maan koetut Ismo Alanko Yksin -konsertit keräsivät ylistäviä arvioita läsnäolevasta ja koskettavasta tunnelmastaan.

Syksyllä saa taas laulaa. Sisätiloissa. Sydämensä pohjasta. Kun rönsyt on riisuttu jää vain ydin: ääni ja sana”, Ismo Alanko tunnelmoi.

Ismo Alanko nousi suomalaisten tietoisuuteen vuonna 1980 Hassisen Koneen laulajana. Siitä saakka hän on rohkeasti ja ennakkoluulottomasti toiminut kotimaisen musiikin uudistajana ja viihtynyt suomalaisen rockin huipulla. Hassisen Koneen lisäksi hänet on nähty muun muassa Sielun Veljien ja Ismo Alanko Säätiön laulajana ja keulakuvana, sekä sooloartistina. Soolouransa hän aloitti jo 90-luvulla ja sen aikana Alanko on ehtinyt julkaista seitsemän studioalbumia.  

Ismo Alanko on yli 40-vuotisen taiteilijauransa aikana myynyt lähes 700 000 levyä, pokannut lukuisia Emma-patsaita ja myynyt loppuun kiertueita ja konsertteja jokaisella uransa vuosikymmenellä. Hän on luonut ainutlaatuisen uran suomalaisen musiikin kentällä tinkimättömänä taiteilijana valloittaen kotimaisten yleisöjen sydämet luomalla jatkuvasti uutta.

Utelias ja uudistumiskykyinen muusikko tunnetaan myös oivaltavista lyriikoistaan, jotka ovat iskostuneet suomalaisten mieliin koko 40-vuotisen uran ajan. 
 

Esitykset ja liput

Lavalla

Ismo Alanko

Galleria

Kommentit

Kommentoi