Tapahtuman järjestäminen Oulun teatterilla

Tiloja monenlaisiin tapahtumiin

Oulun teatteri tarjoaa monipuoliset tilat erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Meillä on useita eri kokoisia ja tyylisiä tiloja, jotka soveltuvat niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Pääsalimme on erityisen suosittu sen tilavuuden ja akustiikan ansiosta, mutta myös pienemmät tilamme ovat erittäin toimivia ja viihtyisiä.

Tilojemme muunneltavuus mahdollistaa erilaisten tapahtumien, kuten seminaarien, kokousten ja juhlien järjestämisen. Voit valita tilan tarpeidesi mukaan ja me autamme sinua suunnittelemaan tapahtuman yksityiskohdat.

Tekninen tuki ja varustelu

Oulun teatterilla on käytössään moderni tekninen varustelu, joka takaa tapahtumasi sujuvuuden. Meillä on laadukkaat äänentoisto- ja valaistusjärjestelmät, jotka voidaan räätälöidä tapahtumasi tarpeiden mukaan. Lisäksi tarjoamme teknistä tukea koko tapahtuman ajan, jotta voit keskittyä itse tilaisuuden sisältöön.

Tekninen henkilökuntamme on kokenut ja ammattitaitoinen, ja he auttavat sinua kaikissa teknisissä kysymyksissä. Voit luottaa siihen, että tapahtumasi tekninen toteutus on meillä hyvissä käsissä.

Räätälöidyt palvelut

Oulun teatterilla ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä palveluita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan tapahtuman alusta loppuun, mukaan lukien ohjelman, tarjoilut ja tilajärjestelyt.

Tarjoamme myös mahdollisuuden käyttää teatterin omaa catering-palvelua, joka valmistaa herkulliset tarjoilut tilaisuuteesi. Voit valita valmiista menuvaihtoehdoista tai suunnitella oman menun yhdessä keittiömestarimme kanssa.

Helppo saavutettavuus

Oulun teatteri sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun keskustassa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille. Teatterille on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, ja lähistöllä on runsaasti pysäköintitilaa.

Teatterin läheisyydessä on myös useita hotelleja, mikä tekee majoituksen järjestämisestä helppoa kauempaa tuleville vieraille. Voit siis järjestää tapahtumasi meillä huoletta, tietäen että vieraasi pääsevät paikalle vaivattomasti.

Varaa tilasi ajoissa

Oulun teatterin tilat ovat suosittuja, joten suosittelemme varaamaan tilan ajoissa varmistaaksesi, että saat juuri haluamasi tilan tapahtumaasi varten. Voit tehdä varauksen helposti ottamalla yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa varaukseen liittyvissä kysymyksissä ja antaa lisätietoja tiloistamme ja palveluistamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit