Oulun teatteri hakee tuntityöntekijöitä aulapalveluun  

Oulun teatteri hakee tuntityöntekijöitä aulapalveluun osa-aikaiseen työsuhteeseen syys- ja kevätkaudelle 2024–2025. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa naulakkopalvelu, lippujen tarkistus, salivalvonta ja järjestyksenvalvonta sekä muut asiakaspalvelu- ja tilitystehtävät. 

Odotamme sinulta: 

  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä iloista palveluasennetta 
  • hyviä tiimityötaitoja ja itsenäistä sekä toimeen tarttuvaa otetta työhön 
  • kiinnostusta teatteriin ja kulttuuriin 

Eduksi katsomme: 

  • voimassa oleva ensiapukortti ja järjestyksenvalvojakortti 

Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, mutta vuoroja on myös päiväesityksissä. Työt sopivat luonteensa puolesta erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille tai muutoin osa-aikaisesti työskenteleville. 

Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä 14. elokuuta alkaen. 

Haluamme olla monimuotoinen työpaikka, joten toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. 

Lisätietoja aulapalvelutehtävistä antaa tekninen palvelupäällikkö Marko Häikiö ti 11.6. kello 10–11 ja ma 17.6. kello 10–11, p. 044 703 7061. Inquiries in English on 12th of June from 2 pm to 3 pm Anu-Maarit Moilanen p. 044 703 7010. 

Jos kiinnostuit meistä ja tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 31.7. mennessä osoitteeseen hakemus@oulunteatteri.fi. Haku on auki 6.6.–31.7. Laita otsikkokenttään merkintä Aulapalvelutyöntekijä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi piakkoin.

Tule Pohjois-Suomen suurimpaan ammattiteatteriin luomaan elämyksiä ja hae meille töihin! 

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä.