Oulun teatteri hakee teknistä päällikköä johtamaan esitys- ja näyttämötekniikkaa

Haluatko kehittää työssäsi uutta ja luoda kanssamme tulevaisuuden teatteria? Organisaatiomme uudistuessa etsimme teknistä päällikköä johtamaan esitys- ja näyttämötekniikkaamme.

Etsimme näkemyksellistä osaajaa uuteen teknisen päällikön tehtävään. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahva halu ja taidot kehittää teknisiä ja toiminnallisia prosessejamme. Teknisenä päällikkönä vastaat työssäsi tuotantojemme vaatimasta resurssoinnista ja toimit teknisen henkilökunnan esihenkilönä. Osallistut myös teatterin johtoryhmätyöskentelyyn ja huolehdit kanssamme strategian mukaisen toiminnan toteutumisesta.

Tekninen päällikkö

  • toimii esitys- ja näyttämötekniikan henkilöstön sekä lavastamon työnjohtajan esihenkilönä
  • vastaa valo- ja ääni- sekä näyttämöosaston toiminnan suunnittelusta, organisoinnista ja kehittämisestä
  • koordinoi esitys- ja harjoitustoimintaa toteuttavien osastojen yhteistyötä
  • valvoo esitys- ja harjoitustoiminnan teknistä toteutusta sekä arvioi lavaste- ja rakennepiirroksia yhdessä lavastamon esihenkilön kanssa
  • vastaa tuotantojen toteutumisesta ja taloudesta oman osastokokonaisuutensa osalta
  • suunnittelee ja valmistelee teatterin kalustoinvestoinnit yhdessä osastojen kanssa ja ylläpitää kalustonhallintaohjelmaa
  • hoitaa kiinteistöön liittyvää yhteistyötä Oulun kaupungin Tilapalveluiden kanssa ja suunnittelee teatterin remonttien aikaista toimintaa yhdessä toimitusjohtajan kanssa
  • vastaa teatterin työturvallisuudesta yhdessä teatterin työturvallisuustoimijoiden kanssa

Hyvä työilmapiiri on meille tärkeä, joten olet päällikkönä positiivinen ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset projektijohtamisen ja osaat viedä tavoitteet käytännön toimenpiteiksi. Sinulla on vahvat IT-taidot.

Tarjoamme sinulle innostavan ja luovan työyhteisön, jossa pääset vaikuttamaan teatterin digitaalisiin ja teknisiin ratkaisuihin. Oulun teatterin teknisenä päällikkönä valmistaudut kanssamme Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoteen 2026 ja kehität tuotantoprosessejamme. Tiimissäsi työskentelee mestareita työnjohdollisissa tehtävissä ja työskentelet toimitusjohtajan alaisuudessa, joten saat työhösi hyvän ammatillisen tuen. Palkkaus on teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Innostuitko? Mahtavaa! Hae tehtävää Eezyn sivulla keskiviikkoon 19.6. mennessä ja liitä mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä puhelimitse antavat toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen (p. 044 703 7010) torstaina 6.6. kello 14.30–16 ja maanantaina 17.6. kello 14–16 sekä konsultti Petri Heikkinen (p. 040 752 9776) Eezy Personellista.

Alustava haastattelupäivä on keskiviikko 26.6.2024. Toivomme aloitusta tehtävässä 1.9. mennessä/alkaen.

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä.