Vuokratila monipuolisiin tapahtumiin Oulun teatterilta

Tapahtumatilat Oulun sydämessä

Oulun teatteri tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Tilamme ovat monipuoliset ja muuntautuvat helposti niin yritystilaisuuksien, seminaarien kuin juhlienkin tarpeisiin. Sijaintimme Oulun keskustassa tekee meistä helposti saavutettavan ja viihtyisän vaihtoehdon tapahtumajärjestäjille.

Vuokrattavat tilamme ovat varustettu nykyaikaisella tekniikalla ja niissä on huomioitu esteettömyys, jotta kaikki vieraat voivat nauttia tapahtumasta vaivattomasti. Meillä on mahdollisuus järjestää myös catering-palvelut, joten tapahtumanne voi olla kokonaisvaltainen elämys alusta loppuun.

Elämykselliset yritystapahtumat

Yritystapahtumat ovat loistava tilaisuus verkostoitua, kouluttautua ja viettää aikaa työyhteisön kesken. Meiltä löytyy tilat niin intiimeihin workshoppeihin kuin suuriin seminaareihinkin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman, joka vastaa yrityksenne tarpeita ja tavoitteita.

Tilojemme monipuolisuus mahdollistaa erilaisten ohjelmanumeroiden, kuten puhujien, paneelikeskustelujen tai vaikkapa teatteriesitysten, sisällyttämisen osaksi yritystapahtumaanne. Tämä tuo lisäarvoa ja ainutlaatuisuutta tilaisuuteenne.

Juhlat ja perhejuhlat

Erityiset hetket ansaitsevat erityiset puitteet. Olipa kyseessä sitten merkkipäivä, häät tai muu perhejuhla, meidän tilamme tarjoavat upeat puitteet juhlanne järjestämiseen. Teatterimme ainutlaatuinen ilmapiiri luo juhlaanne taianomaisen tunnelman.

Juhlatilamme ovat muunneltavissa ja soveltuvat niin pienimuotoisiin illanistujaisiin kuin suuriin juhliinkin. Kauttamme on mahdollista järjestää myös juhlaan sopiva ohjelma, kuten musiikkiesityksiä tai teatterinäytöksiä, jotka tekevät juhlastanne unohtumattoman.

Kulttuuritapahtumat ja festivaalit

Kulttuuritapahtumat ja festivaalit ovat sydämemme asia. Tiloissamme on järjestetty lukuisia menestyksekkäitä tapahtumia, kuten Oulun lasten teatterifestivaali ja Oulun nuorten teatterifestivaali. Näyttämömme ja muut tilamme ovat monipuoliset ja soveltuvat erinomaisesti erilaisten kulttuuritapahtumien järjestämiseen.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman, joka puhuttelee yleisöä ja jää mieleen. Tilamme tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön taiteen ja kulttuurin kokemiselle.

Kokoukset ja konferenssit

Kokousten ja konferenssien järjestäminen vaatii toimivat tilat ja modernit varusteet. Tilamme ovat varustettu nykyaikaisella AV-tekniikalla, mikä mahdollistaa sujuvat esitykset ja interaktiiviset kokoukset. Tiloissamme voitte keskittyä olennaiseen – viestinne välittämiseen ja yhteistyöhön.

Oulun teatteri tarjoaa inspiroivan ympäristön, joka kannustaa luovuuteen ja uuden oppimiseen. Kokousten ja konferenssien järjestäminen meillä on helppoa ja vaivatonta, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunanne jokaisessa tapahtumanne vaiheessa.