Tilavuokraus kokouksille

Kokoustilat Oulun sydämessä

Oulun teatterilla tarjoamme kokoustiloja, jotka sijaitsevat Oulun keskustassa, helposti saavutettavissa ja monipuolisesti palvelevina. Kokoustilamme ovat varusteltu nykyaikaisella tekniikalla ja tarjoavat inspiroivan ympäristön niin pienille palavereille kuin suuremmille seminaareillekin.

Kokoustilojemme viihtyisässä ilmapiirissä ideat lentävät ja keskustelut syvenevät. Tarjoamme tiloja, jotka ovat muunneltavissa ja soveltuvat erilaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten tiimityöskentely tai asiakastapaaminen. Meiltä löytyy ratkaisu jokaiseen kokoustarpeeseen.

Palvelut ja varustelu

Kokouksen onnistuminen ei ole pelkästään kiinni tilasta, vaan myös sen varustelusta. Meillä on tarjota kokoustiloja, jotka on varustettu kaikella tarvittavalla: nopealla internetyhteydellä, äänentoistojärjestelmällä, projektorilla ja fläppitaululla. Lisäksi asiakkaamme voivat hyödyntää monipuolisia catering-palveluitamme, jotka takaavat, että kokouspäivän aikana energia pysyy yllä ja mieli virkeänä.

Palvelumme ovat joustavia, ja henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa kokouksen järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Haluamme varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu ja toteutettu, jotta kokouksenne sujuu ilman yllätyksiä.

Kulttuurin inspiroima kokousympäristö

Erikoisuutemme on tarjota kokoustiloja, jotka sijaitsevat teatterimme yhteydessä. Tämä luo ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää kokouspäivään kulttuurielämyksiä. Voitte esimerkiksi päättää kokouspäivänne nauttimalla teatteriesityksestä tai osallistumalla työpajaan, joka herättää luovuuden ja tiimihengen.

Kokouspäivän lomassa on mahdollista tutustua teatterimme kulisseihin ja kokea taiteen tekemisen tunnelmaa. Tämä ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa uusia näkökulmia ja virkistää mieltä, mikä tekee kokouksesta entistäkin muistorikkaamman.

Vastuullisuus ja kestävyys kokousten ytimessä

Vastuullisuus on meille tärkeä arvo, ja se näkyy myös kokouspalveluissamme. Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutuksemme ja tarjoamaan kestäviä ratkaisuja kokousten järjestämiseen. Käytämme esimerkiksi kierrätettäviä materiaaleja ja tarjoamme mahdollisuuden valita ekologisia vaihtoehtoja catering-palveluissamme.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat järjestää kokouksensa hyvillä mielin tietäen, että myös ympäristönäkökohdat on otettu huomioon. Tämä vastuullinen lähestymistapa kokouksiin heijastaa myös teatterimme arvoja ja sitoutumistamme kestävään kehitykseen.

Räätälöidyt kokouspaketit

Tiedämme, että jokainen kokous on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä kokouspaketteja, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne. Olipa kyseessä sitten pieni aivoriihi tai suuri konferenssi, meiltä löytyy sopiva paketti. Voimme yhdistää kokoustilat, tekniset ratkaisut ja oheisohjelmat toiveidenne mukaisesti.

Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä kokous, joka ylittää odotuksenne. Me olemme valmiita tekemään kokouksestanne unohtumattoman – luovasti, ilolla ja yhdessä.