Ryhmä- ja yritysmyynti

Vietä elämyksellinen ilta teatterissa ja lujita asiakassuhteitasi.

Palvelut yrityksille ja ryhmille  

Vietä elämyksellinen ilta teatterissa ja lujita asiakassuhteitasi. Olipa yrityksesi vailla tilausnäytöstä, asiakastilaisuutta, pikkujouluja tai lippuja teatteriin, me autamme. Suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne mukaan sopivan paketin.

Keskity sinä viihtymiseen, me hoidamme loput! 

Referenssit 

Oulun teatteri ja Osuuskauppa Arina ovat tehneet vuosi(ttaist)a näytösyhteistyötä tarjoten paikallisille asiakasomistajille teatterielämyksiä S-etuhintaan. ”Laadukkaat kulttuuripalvelut lisäävät Oulun seudun vetovoimaa ja täydentävät osuuskaupan omaa palvelutarjontaa”, iloitsee Osuuskauppa Arinan viestintäjohtaja Pasi Ruuskanen.

Yhteystiedot 

Yritysmyynti ja yhteistyö, sponsorointi

Myyntivastaava 
Anne Roth 
044 703 7017 

Ryhmämyynti ja teatteriagentit

Myyntiassistentti 
Kristiina Vaali 
050 389 1340 

Ryhmävaraukset: ryhmamyynti@oulunteatteri.fi 

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulunteatteri.fi. 

Teatteriagentit 

Teatteriagentti on Oulun teatterin tärkeä kanta-asiakas ja ryhmänvetäjä. Voit ilmoittautua teatteriagentiksi ja jäsenyytesi säilyy, kun lippuostosi ylittävät 50 lippua näytäntökaudessa (1.8.–31.7.). Agenttialennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. 

Liity teatteriagentiksi

Nimi
Tietosuojakäytäntö(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Teatteriagenttiedut: 

1. Agenttihintaiset liput 

Teatteriagentti saa ostaa agenttihintaiset liput teatterin omiin esityksiin. Alennus teatterin esityksiin on kolme euroa perus- tai eläkeläislipun hinnasta (eläkeläislippu tekee joissakin esityksissä poikkeuksen asiamiesalennuksen myöntämiseen). Alennusta/etua ei myönnetä koululais-/opiskelijalipusta, vierailuesityksistä, joulukonserteista, lasten esityksistä, eikä ensi-illoista. 25 hengen ja sitä suuremmasta ryhmästä (pois lukien em. esitykset) myönnetään kaksi ilmaista lippua. 

2. Tilaisuudet 

Teatteriagentteja kutsutaan mahdollisiin teatterin järjestämiin tilaisuuksiin, taiteilijatapaamisiin ja muihin kanta-asiakkaille räätälöityihin tapaamisiin ja tapahtumiin. 

3. Henkilökohtainen palvelu 

Teatterin ryhmä- ja yritysmyynti auttaa kaikessa teatterin lipunmyyntiin ja varauksiin liittyvissä asioissa. Myyntiassistentti Kristiina Vaali p. 050 389 1340. 

4. Ennakkoesitykset 

Teatteriagentit saavat kaksi vapaalippua teatterin oman ohjelmiston puhenäytelmien ennakkoesityksiin (ei koske musikaaleja tai oopperoita). 

5. Kerrytä lippuostot omalle asiakasnumerolle – palkitsemme ahkerimman teatteriagentin 

Tieto teatteriagenttiudesta liitetään henkilön asiakastietoihin. Käyttämällä aina omaa asiakasnumeroa lipputilauksen yhteydessä kerrytät teatteriagenttiuteen oikeuttavia lippuostoja. Teatteri seuraa kauden aikana kertyneitä ostoja ja palkitsee ahkerimman teatteriagentin syyskauden tilaisuudessa teatterilahjakortilla. 

6. Lippupalkinnot 

Agentti saa maksuttomia lippuja teatterin omiin puhenäytelmiin (ei musikaalit eikä oopperat) suhteessa myymiinsä lippuihin (per kausi): 

  • 50–99 myytyä lippua: 1 ilmainen kutsuvieraslippu 
  • 100–149 myytyä lippua: 2 ilmaista kutsuvieraslippua 
  • 150–199 myytyä lippua: 3 ilmaista kutsuvieraslippua 
  • 200–299 myytyä lippua: 4 ilmaista kutsuvieraslippua 
  • 300–399 myytyä lippua: 5 ilmaista kutsuvieraslippua 
  • 400–499 myytyä lippua: 6 ilmaista kutsuvieraslippua 
  • yli 500 myytyä lippua: 10 ilmaista kutsuvieraslippua