Lounaslista
24.–28.2.
Maanantai
Kalakeittoa aasialaiseen tapaan M, G
Kirsikkatomaatti-fetapastaa L (G)
Nachokuorrutettua kanaa ja dippikasviksia M, G ja dippikastikkeita
Sahramilla maustettua riisiä
Tiistai
Kanakeittoa persialaisittain M, G
Munakoiso-parmesanpaistos L (Saatavana VEG)
Lihamureketta ja paistettua sipulia M, G
Salviaperunaa L, G
Keskiviikko
Lapin-ukon riistakeittoa L, G
Kurpitsaa ja nyhtökauraa makeantulisessa kaurakermassa M, G, VEG
Talon kalapihvejä ja sitruunaista yrttikastiketta L, G
Perunamuusia L, G
Torstai
Kalakeittoa M, G
Metsäsienirisottoa L, G
Naudanpaistia olutkastikkeessa meksikolaisittain M
Rosmariiniperunaa M, G
Perjantai
Espanjalaista papukeittoa M, G, VEG
Rapeaksi paahdettua serranon kinkkumurua
Tofua ja kasviksia nuudeleiden kera M, G
Kukkoa viinissä M, G
Riisiä