Lounaslista

24.–28.2.

Maanantai

Kalakeittoa aasialaiseen tapaan M, G  
Kirsikkatomaatti-fetapastaa L (G)   
Nachokuorrutettua kanaa ja dippikasviksia M, G ja dippikastikkeita 
Sahramilla maustettua riisiä 

Tiistai

Kanakeittoa persialaisittain M, G  
Munakoiso-parmesanpaistos L (Saatavana VEG) 
Lihamureketta ja paistettua sipulia M, G  
Salviaperunaa L, G 

Keskiviikko

Lapin-ukon riistakeittoa L, G  
Kurpitsaa ja nyhtökauraa makeantulisessa kaurakermassa M, G, VEG  
Talon kalapihvejä ja sitruunaista yrttikastiketta L, G   
Perunamuusia L, G 

Torstai

Kalakeittoa M, G  
Metsäsienirisottoa L, G  
Naudanpaistia olutkastikkeessa meksikolaisittain M  
Rosmariiniperunaa M, G 

Perjantai

Espanjalaista papukeittoa M, G, VEG  
Rapeaksi paahdettua serranon kinkkumurua   
Tofua ja kasviksia nuudeleiden kera M, G  
Kukkoa viinissä M, G  
Riisiä