Kinky Boots promokuva

Hittimusikaali Kinky Bootsin kaikki kevään 2025 esitykset nyt myynnissä 

Helmikuussa 2025 ensi-iltansa saavan Kinky Boots -musikaalin kaikki kevään 2025 esitykset ovat nyt myynnissä. Esityksiä on keväällä 2025 yhteensä 33 aina 17. toukokuuta saakka. Ensi-iltaa vietetään 1. helmikuuta.

Musikaalin ohjaa teatterin taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio, koreografiasta vastaa Henri Sarajärvi ja vastaavina kapellimestareina toimivat Eeva Kontu sekä Ville Myllykoski. Musiikkituotanto yhteistyössä MD Companyn kanssa.

”Kinky Bootsissa yhdistyvät kaikki hyvän näyttämöteoksen elementit: Se on hauska ja samastuttava, mutta samaan aikaan puhutteleva ja saa miettimään asioita uudesta näkökulmasta”, kertoo ohjaaja Alma Lehmuskallio.   

Näyttämöllä on yhteensä 30 esiintyjää, ja päärooleissa Charliena, Lolana ja Laurenina nähdään Väinö RiihimäkiPekka Hiltunen ja Titta Toivanen. Koko esiintyjäkaartin voit kurkata musikaalin sivulta.

Kinky Boots promokuva
Oulun teatteri – Kinky Boots. Kuvassa Pekka Hiltunen ja Väinö Riihimäki. Kuva Janne-Pekka Manninen

Hittimusikaali ajan hermolla

Harvey Fiersteinin kirjoittama ja Cyndi Lauperin säveltämä ja sanoittama Kinky Boots -musikaali kertoo kolmeakymmentä lähestyvästä Charliesta, joka haikailee pienestä syrjäkylästä uuteen elämään Lontooseen.  

Kun Charlien isä yllättäen kuolee, leivotaan pojasta vasten tahtoaan perinteikkään kenkätehtaan johtaja, ja alkaa kamppailu kuihtuvan tehtaan tulevaisuudesta. Kun Charlie sitten törmää drag-artisti Lolaan, sytyttää uusi yhteinen liikeidea molemmissa halun muutokseen.   

Kinky Boots käsittelee itseksi tulemista, vieraan pelkoa, ja eritaustaisten ihmisten mahdollisuutta löytää yhteinen sävel.  

Kirkkaanpunaiset glitter-buutsit ovat välillä tarpeen sekä kenkätehtaan taviksille että show-ryhmän tähdille – me kaikki kaipaamme hyväksytyksi tulemisen ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.   

Kinky Bootsin harjoitukset alkavat 14. lokakuuta ja ensi-ilta koetaan 1. helmikuuta 2025. 

Osta liput kätevimmin Oulun teatterin verkkokaupasta!