Aulis – Monipuolinen lounasbuffet valikoima

Oulun teatterin ravintola Aulis tarjoaa monipuolisen ja herkullisen lounasbuffetin, joka houkuttelee niin teatterin ystäviä kuin lähialueen työntekijöitäkin. Aulis on tunnettu laadukkaasta ja vaihtelevasta lounasvalikoimastaan, joka sopii monenlaisiin makumieltymyksiin ja ruokavalioihin.

Laaja valikoima makuja

Auliksen lounasbuffet tarjoaa päivittäin vaihtuvan valikoiman herkullisia ruokia, jotka on valmistettu huolella ja rakkaudella. Buffetin valikoima kattaa niin perinteiset suomalaiset ruoat kuin kansainväliset mautkin, joten jokainen löytää varmasti jotain mieleistään. Tarjolla on muun muassa erilaisia salaatteja, keittoja, lämpimiä ruokia ja jälkiruokia.

Erityisesti salaatit ovat saaneet paljon kiitosta monipuolisuudestaan ja tuoreudestaan. Salaattipöydästä löytyy aina useita vaihtoehtoja, kuten vihersalaatteja, pastasalaatteja ja erilaisia proteiinipitoisia lisukkeita. Myös keitot ovat suosittuja, ja ne vaihtelevat päivittäin, tarjoten aina jotain uutta ja mielenkiintoista.

Erityisruokavaliot huomioitu

Aulis ottaa huomioon erilaiset ruokavaliot ja allergiat, joten jokainen voi nauttia lounaastaan turvallisin mielin. Buffetin valikoimasta löytyy aina vaihtoehtoja niin kasvissyöjille, vegaaniruokailijoille kuin gluteenitonta ruokavaliota noudattavillekin. Ruokien selkeät merkinnät auttavat valitsemaan itselle sopivat annokset.

Kasvisruokailijoille on tarjolla monipuolisesti erilaisia kasvisruokia, jotka ovat yhtä maukkaita ja täyttäviä kuin liharuokavaihtoehdotkin. Vegaaniruokailijoille on tarjolla esimerkiksi herkullisia papu- ja linssiruokia sekä erilaisia kasvispohjaisia proteiininlähteitä. Gluteenittomat vaihtoehdot on merkitty selkeästi, ja ne valmistetaan huolellisesti erillään gluteenia sisältävistä ruoista.

Yhteystiedot ja sijainti

Oulun teatterin ravintola Aulis sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun keskustassa, joten sinne on helppo saapua niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme!

Oulun teatteri ja ravintola Aulis toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan monipuolisesta lounasbuffetista ja erityisten esitysten yhteydessä tarjottavasta buffet-illallisesta. Tule ja koe itse, miksi Aulis on niin suosittu lounaspaikka Oulussa!

Aiheeseen liittyvät artikkelit