Lisänäytös Tanssien Tähtiin Show’sta

Yleisön pyynnöstä Tanssien Tähtiin Show’sta on tullut myyntiin lisänäytös huhtikuulle. Ensimmäinen esitys huhtikuussa myytiin loppuun ja nyt on mahdollisuus päästä katsomaan tämä tanssiesitys, jos lippua ei ole ehtinyt vielä hankkia.

Tanssien Tähtiin Show on tunnettujen ammattitanssijoiden esittämä upea tanssishow, jonka ensimmäinen kiertue vuonna 2019 keräsi yli 10 000 katsojaa. Uusin esitys sai ensi-iltansa 3.3.2023 Espoossa saaden erinomaisen vastaanoton katsojilta keräten jälleen tuhansia katsojia ympäri Suomea. Esitys palaa teattereihin keväällä 2024.

Lavalle nousevat Sami Helenius, Saana AkiolaJutta HeleniusAnssi HeikkiläClaudia Ketonen, Emil HallbergJurijs TrosenkoKia LehmuskoskiKatri Riihilahti ja Valtteri Palin.  

Tanssien Tähtiin Show -lisänäytös
Pe 26.4. klo 20
Suuri näyttämö

Liput ovat nyt myynnissä!