Uudet verkkosivut avattu

Oulun teatterin uudet verkkosivut avattiin torstaina 25. tammikuuta. Uudet sivut viimeistelevät teatterin visuaalisen ilmeen uudistuksen, joka näkyi ensimmäiseksi uusien logojen muodossa syksyllä 2023.

”Oulun teatterissa tehdään kunnianhimoista teatteritaidetta ja haluamme olla edelläkävijöitä. Tämän pitää näkyä myös teatterin viestinnässä – Oulun teatterin tulee näyttää ulospäin yhtä modernilta ja rohkeasti uusiutuvalta kuin mitä se todella ytimeltään on”, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Riikka Forsman taustoitti syksyllä visuaalisen ilmeen uudistusta.

Oulun teatterin verkkosivut on suunnitellut mainostoimisto Avidlyn AD Olli-Pekka Saloniemi ja toteuttanut Avidly.

”Uskollisesti palvellut teatterin vanha sivusto oli vuosien aikana ehtinyt kasvaa rönsyileväksi kokonaisuudeksi, ja brändin uudistuessa myös verkkosivuston päivitys oli ajankohtaista”, Saloniemi kertoo.

Entistä parempi käytettävyys oli tavoitteena uusille verkkosivuille.

”Suunnittelun lähtökohdiksi otettiin teatterin kanssa yhdessä määritellyt toiveet mutkattomuudesta ja yksinkertaisuudesta – toisaalta yhtenä luonnollisena päätavoitteena oli tarjota alusta uudelle elävälle brändille. Koska Oulun teatteri on kaikkien teatteri, uudella sivustolla on pyritty huomioimaan saavutettavuus entistä paremmin”, Saloniemi lisää.