Juha Tapio konsertoi Oulun teatterissa toukokuussa

Juha Tapio konsertoi Elämänviivat-konsertillaan Oulun teatterissa 17. toukokuuta. Juhlavuottaan viettävä lauluntekijä Juha Tapio palaa kevään kiertueellaan 25:n konsertin ajaksi siihen, mistä kaikki aikanaan lähti: lavalla vain mies, kitara, laulut ja ääni. Pelkistettyä, karua ja kaunista. Kaikessa yksinkertaisuudessaan syvälle sydämeen käyvää.  

Konserteissa kuullaan uran tärkeimpien ja toivotuimpien kappaleiden rinnalla paitsi harvemmin kuultuja herkkuja vuosien varrelta, myös lauluja, joita ei vielä ole julkaistu eikä koskaan aikaisemmin esitetty.  

Iltojen biisilistat vaihtuvat ja elävät, samoin tarinat, jotka nousevat kulloisenakin iltana esitettävien laulujen teemoista.  

Mies ja kitara -kiertueen liput tulevat myyntiin torstaina 7. joulukuuta.