Teatteriravintola Aulis aukeaa 4. lokakuuta

Oulun teatterin uusi teatteriravintola Aulis aukeaa keskiviikkona 4. lokakuuta. Ravintolan kattavat palvelut on suunniteltu erityisesti teatterin kävijöitä ajatellen ja toiminnan kehitystyö onkin perustunut laajalle asiakkaiden toiveiden kuulemiselle. Aulis-fiilis välittyy ravintolan uudistetussa tuotevalikoimassa, asiakaspalvelussa ja teatterin ainutlaatuisessa miljöössä. 

”Haluamme olla teatteritalona elävä ja kiinnostava paikka asiakkaillemme. Teatteriin ei tarvitse tulla kiireellä ja poistua heti näytöksen jälkeen, sillä nyt tarjoamme viihtyisän ja mutkattoman paikan nauttia hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta teatterikäyntien yhteydessä”, toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen iloitsee. 

Teatteriravintola Auliksen ravintolapalvelut koostuvat näköalaravintolan buffet-lounaasta, esitysten yhteyteen tilattavista ruokailuista, monipuolisista väliaikatarjoilusta ja Pikisalin baarista sekä Fiini-Aition palveluista. Aulis palvelee tilauksesta myös yritysten ja ryhmien yksilöllisiä tarpeita. 

Uuden teatteriravintolan nimeksi valittiin Aulis Oulun teatterin pitkäaikaisen näyttelijän Aulis Rosendahlin (1937–2004) mukaan. Rakastettu näyttelijä työskenteli Oulun teatterissa vuosina 1967–1994.  Nimi on myös positiivinen lupaus ravintolan palvelukulttuurista. 

”Isähän olisi mielissään, ja pilvenreunalla hymyilee. Hän oli kunniaa kaipaava ja suureellinen, ja teki Oulussa paljon töitä. Arvostan tosi paljon tätä suurta kunnianosoitusta”, kertoo Auliksen tytär Heta Rosendahl.  

Uudistetut palvelut kruunaavat teatterielämyksen    

Teatteriravintola Aulis palvelee erilaisia teatterikävijöitä aina lounaasta tilavuokrauksiin saakka.  

”Teemme jatkossakin kehitystyötä tuotteiden ja palvelujen parantamiseksi asiakkaita kuunnellen. Meillä on tulossa useita uusia kokeiluja kuten tapas-buffetit valittuina päivinä viikonloppuisin ja perjantaisin tarjoilemme lounaalla rennompaa ja viikonloppuun suuntaavaa ruokaa. Meiltä on myös pyydetty viikonloppubrunsseja, jotka voisivat sopia hyvin päiväesitysten kylkeen”, ravintolatoiminnan päällikkö Marjo Junnikkala kertoo.  

Aulis tarjoaa väliaikatarjoilut esitysten yhteydessä ja valikoima voi vaihdella näyttämöittäin esimerkiksi erilaisten drinkkien tai pikkusuolaisten osalta. Tuotteita räätälöidään myös näytelmäkohtaisesti. Tuotevalikoimassa on huomioitu yleisimmät ruokavaliot ja tuotteiden hintoja on tarkistettu siten, että kaikki asiakkaat löytävät valikoimasta itselleen sopivia vaihtoehtoja. 

Valikoiman lisäksi uutta on kaikkien väliaikatarjoilujen ennakkomyynti suoraan Oulun teatterin verkkokaupasta 4.10. alkaen. Suuren näyttämön esityksiin voi verkkokaupassa myös valita oman paikan väliaikatarjoiluja ostaessa. Tämä jouhevoittaa teatterikäyntiä, kun väliajan alkaessa ei tarvitse käyttää aikaa jonottamiseen.  

Näköalaravintolan lounasbuffet on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 11–14. Lisäksi näköalaravintolassa voi järjestää yritys- ja perhetilaisuuksia. 

Uudistettuun Pikisaliin pääsee tutustumaan ensimmäistä kertaa perjantaina 6. lokakuuta PikiTalkissa.  

“Otamme jatkossakin mielellämme asiakastoiveita ja ideoita vastaan, jotta saisimme yhdessä kehitettyä asiakkaiden teatterikokemuksesta elämyksellisemmän”, Junnikkala painottaa.