4 pientä annosta

Pe 23.2. klo 19 ja la 24.2. klo 13

Yleisön rakastama esitys jo vuodesta 2013

Musiikkikomedia 4 pientä Annosta sisältää illallisen yhdelle ja kolme muuta ratkiriemukasta elämystä.

Martti Suosalo eläytyy rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään ja Iiro Rantala pianopedagogista sankarisolistiin. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista. Yleisön suosikkiesitystä on esitetty täysille katsomoille niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaakin.

Neljästä hulvattomasta annoksesta ensimmäisen tarjoilee Suosalon taipuisa roolihahmo Arvo Savela, joka on näyttelijän alter ego: jäyhä suomalainen perusmies, joka ei todellakaan ole mikään puheiden pitäjä.

Toinen annos taas nautitaan flyygelin äärellä, kun yleisö pääsee mukaan Iironin pianokouluun. Roisilla huumorilla sävytetty pikakoulutus vie pianonsoiton saloihin sekä flyygelin historiaan.

Illallinen yhdelle puolestaan on uudenvuoden TV-klassikko vuodelta 1963. Suomessakin kulttimaineessa olevassa sketsissä iäkäs Sofie-neiti juhlistaa syntymäpäiviään enemmän ja enemmän humaltuvan hovimestarinsa avustuksella.

Esityksen päättää Rantalan ja Suosalon hulvaton Nuotinkääntäjä-sketsi, jossa maailmankuulu neuvostoliittolainen maestro Vladimir Ashkipäivässä yrittää tulkita Tsaikovskin Pianokonserttoa nro 1. mutta nuotinkäännöissä tapahtuu aina jotain kummallista.

Freddie Frintonin ”Illallinen yhdelle” esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy.

Esitykset ja liput

Esiintyjät

Martti Suosalo
näyttelijä
Iiro Rantala
näyttelijä
Lotta Kuusisto
piano

Galleria

Kommentit

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *