Suunnitteletko juhlia Oulussa? Tutustu Oulun teatterin vuokratiloihin

Suunnitteletko juhlia Oulussa? Oulun teatteri tarjoaa monipuolisia ja ainutlaatuisia vuokratiloja, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä yritystapahtuma, perhejuhla tai ystävien kokoontuminen, Oulun teatterin tilat tarjoavat upeat puitteet ja unohtumattoman tunnelman.

Monipuoliset tilat erilaisiin tapahtumiin

Oulun teatterin vuokratilat ovat suunniteltu vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin. Teatterin tilavuokraus kattaa useita eri tiloja, jotka soveltuvat niin pieniin kuin suuriinkin tapahtumiin. Esimerkiksi teatterin suuret näyttämöt ja aulatilat tarjoavat runsaasti tilaa isommille tilaisuuksille, kun taas pienemmät kokoushuoneet ja salit sopivat intiimimpiin kokoontumisiin.

Tilojen monipuolisuus mahdollistaa niiden muokkaamisen juuri sinun tapahtumasi tarpeisiin. Voit järjestää tilaisuuden, joka jää varmasti vieraidesi mieleen. Oulun teatterin tilat ovat myös helposti saavutettavissa, sillä ne sijaitsevat keskeisellä paikalla ja ovat helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä tai autolla, sillä pysäköintitilaa on saatavilla. Lisätietoja teatterin sijainnista ja yhteystiedoista löydät yhteystieto-sivuiltamme.

Yritystapahtumat ja kokoukset

Oulun teatteri on erinomainen valinta yritystapahtumien ja kokousten järjestämiseen. Teatterin tilat tarjoavat ammattimaiset puitteet, joissa voit järjestää esimerkiksi seminaareja, koulutuksia tai asiakastilaisuuksia.

Yritystapahtuma Oulun teatterissa voi sisältää myös teatteriesityksen, joka tuo tilaisuuteen ainutlaatuista lisäarvoa. Voit yhdistää kokouksen tai seminaarin teatterielämykseen, mikä tekee tapahtumasta erityisen ja mieleenpainuvan.

Ravintola Aulis – täydellinen paikka juhliin

Oulun teatterin yhteydessä toimiva Ravintola Aulis tarjoaa upeat puitteet erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Ravintola Aulis on tunnettu modernista ja tyylikkäästä sisustuksestaan sekä erinomaisesta palvelustaan. Ravintola on avoinna arkisin lounasaikaan, mutta se on myös varattavissa yksityistilaisuuksiin, kuten juhliin ja yritystapahtumiin.

Ravintola Auliksen keskeinen sijainti tekee siitä helposti saavutettavan niin paikallisille kuin matkailijoillekin. Voit yhdistää lounaan tai illallisen teatteriesitykseen ja nauttia samalla Oulun teatterin ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Tilavuokraus ja palvelut

Oulun teatterin tilavuokraus on joustavaa ja asiakaslähtöistä. Teatterin henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan tilaisuuden, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Tilojen vuokraus sisältää tarvittavat kalusteet ja tekniset laitteet, ja teatterin henkilökunta on paikalla varmistamassa, että kaikki sujuu moitteettomasti.

Tilavuokrauksen yhteydessä voit myös hyödyntää teatterin tarjoamia catering-palveluita. Ravintola Aulis tarjoaa herkullisia tarjoiluja, jotka tekevät tilaisuudestasi entistäkin onnistuneemman. Voit olla varma, että tilaisuutesi onnistuu ja jää mieleen positiivisena kokemuksena.

Varaa tilat helposti

Tilojen varaaminen Oulun teatterista on helppoa ja vaivatonta. Voit ottaa yhteyttä teatterin henkilökuntaan ja kertoa toiveistasi ja tarpeistasi. He auttavat sinua löytämään juuri sopivan tilan ja suunnittelemaan tilaisuuden yksityiskohdat. Oulun teatterin tilat ovat suosittuja, joten kannattaa tehdä varaus hyvissä ajoin.

Oulun teatterin vuokratilat tarjoavat upeat puitteet ja unohtumattoman tunnelman erilaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä yritystapahtuma, perhejuhla tai ystävien kokoontuminen, Oulun teatteri on erinomainen valinta. Tutustu teatterin tiloihin ja palveluihin ja varaa tilat seuraavaan tilaisuuteesi. Lisätietoja ja yhteystiedot löydät yhteystieto-sivuiltamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit