Mitä Ravintola Auliksen lounas pitää sisällään?

Monipuolinen lounasbuffet

Ravintola Aulis tarjoaa päivittäin monipuolisen lounasbuffetin, joka sisältää laajan valikoiman herkullisia ruokia. Buffetin tarkoituksena on tarjota jokaiselle jotakin, joten valikoimasta löytyy niin kasvisruokia kuin liha- ja kalaruokiakin. Lounasbuffet on suunniteltu siten, että se täyttää erilaiset makumieltymykset ja ruokavaliot.

Buffetissa on tarjolla tuoreita salaatteja, lämpimiä ruokia ja erilaisia lisukkeita. Salaattipöydästä löytyy päivittäin vaihtuvia vaihtoehtoja, kuten vihreitä salaatteja, pastasalaatteja ja erilaisia kasvislisukkeita. Lämpimät ruoat vaihtelevat päivittäin, mutta tarjolla on aina vähintään yksi kasvisvaihtoehto sekä liha- tai kalaruoka.

Keitto ja leipä

Ravintola Auliksen lounasbuffetissa on aina tarjolla myös päivän keitto. Keitto on erinomainen vaihtoehto kevyempää lounasta kaipaaville, ja se valmistetaan tuoreista raaka-aineista. Keiton makumaailma vaihtelee päivittäin, joten tarjolla voi olla esimerkiksi perinteistä hernekeittoa, tomaattikeittoa tai maukasta kasviskeittoa.

Keiton lisäksi buffetissa on tarjolla tuoretta leipää ja levitteitä. Leipävalikoima sisältää usein erilaisia vaihtoehtoja, kuten vaaleaa leipää, ruisleipää ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Näin jokainen voi valita itselleen sopivan leivän keiton tai muun lounaan kaveriksi.

Jälkiruoka ja kahvi

Lounasbuffetin kruunaa herkullinen jälkiruoka, joka vaihtelee päivittäin. Jälkiruokapöydästä löytyy usein makeita herkkuja, kuten leivonnaisia, hedelmiä tai marjoja. Jälkiruoka on täydellinen päätös maukkaalle lounaalle ja antaa energiaa loppupäivän haasteisiin.

Ravintola Aulis tarjoaa myös kahvia lounaan yhteydessä. Kahvi on tärkeä osa suomalaista lounaskulttuuria, ja se nautitaan usein jälkiruoan kanssa. Kahvin lisäksi tarjolla on myös teetä, joten jokainen voi valita itselleen mieluisan juoman.

Erityiset esitykset ja buffet-illallinen

Vaikka Ravintola Aulis on ensisijaisesti lounasravintola, tarjoamme buffet-illallisen satunnaisten esitysten yhteydessä. Tämä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia herkullisesta illallisesta teatteriesityksen lomassa. Buffet-illallinen sisältää monipuolisen valikoiman ruokia, jotka on suunniteltu täydentämään teatterielämystä.

Erityisten esitysten yhteydessä tarjottava buffet-illallinen on suunniteltu huolella, ja se sisältää niin lämpimiä ruokia kuin kylmiä alkupaloja ja jälkiruokia. Tämä tekee illallisesta kokonaisvaltaisen elämyksen, joka täydentää teatteriesityksen nautintoa.

Yhteystiedot ja sijainti

Ravintola Aulis sijaitsee Oulun teatterin tiloissa, joten se on helposti saavutettavissa teatterivierailun yhteydessä. Jos haluat lisätietoja ravintolastamme tai haluat tehdä pöytävarauksen, voit ottaa meihin yhteyttä.

Olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua suunnittelemaan täydellisen teatteri- ja ravintolaelämyksen. Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta ja teatterin taianomaisesta tunnelmasta Ravintola Aulikseen!

Aiheeseen liittyvät artikkelit