Oulun teatteri – Lahjakortti upeisiin esityksiin

Lahja, joka avaa ovet kulttuurin maailmaan

Kun haluat antaa lahjan, joka kantaa mukanaan tarinoita ja tunteita, meidän teatterimme lahjakortti on valintasi. Lahjakortti on avain upeisiin elämyksiin, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Se on myös osoitus siitä, että haluat tarjota lahjansaajalle mahdollisuuden nauttia korkeatasoisesta teatteritaiteesta.

Lahjakorttimme on monipuolinen ja joustava tapa ilahduttaa ystävää, perheenjäsentä tai työtoveria. Se antaa saajalleen vapauden valita itseään kiinnostavimmat esitykset meidän laajasta ja värikkäästä ohjelmistostamme. Olipa kyseessä sitten klassikko, moderni näytelmä tai lasten suosikki, lahjakortti taipuu jokaisen toiveisiin.

Näin hankit ja käytät lahjakorttia

Lahjakortin hankkiminen on helppoa ja vaivatonta. Voit ostaa sen suoraan teatterimme lippukassalta tai verkkokaupastamme. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, joten saajalla on reilusti aikaa päättää, mihin esitykseen hän haluaa sen käyttää.

Lahjakortin käyttäminen on yhtä suoraviivaista. Esityksen valinnan jälkeen lahjakortin voi lunastaa lippuihin joko paikan päällä tai verkossa. Mikäli esityksen hinta ylittää lahjakortin arvon, erotuksen voi maksaa kätevästi lisämaksuna. Jos taas esityksen hinta on lahjakortin arvoa pienempi, jäljelle jäävä summa säilyy kortilla myöhempää käyttöä varten.

Elämyksiä jokaiseen makuun

Teatterimme ohjelmisto on suunniteltu tarjoamaan jotakin jokaiselle. Vuosittain tuotamme useita ensi-iltoja, joiden joukossa on niin draamaa, komediaa kuin musikaalejakin. Lisäksi rikastamme ohjelmistoa vierailuesityksillä, jotka tuovat lavalle kotimaisia ja kansainvälisiä teatterihelmiä.

Erityisen ylpeitä olemme lasten ja nuorten teatterifestivaaleistamme, jotka tarjoavat nuoremmalle yleisölle mahdollisuuden kokea teatterin taikaa ja oppia uutta. Festivaalit ovatkin erinomainen tilaisuus käyttää lahjakorttia ja tutustuttaa lapset ja nuoret kulttuurin rikkaaseen maailmaan.

Vastuullista ja uudistuvaa teatteritaidetta

Meille on tärkeää, että teatterimme toiminta on vastuullista ja että uskallamme uudistua. Tämä näkyy kaikessa tekemisessämme, esitysten valinnasta yleisön palvelemiseen. Lahjakortin hankkiminen onkin paitsi kulttuuriteko, myös kannanotto laadukkaan ja kestävän taiteen puolesta.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan elämyksiä, jotka eivät ainoastaan viihdytä, vaan myös herättävät ajatuksia ja tunteita. Lahjakortilla tuet teatterimme pyrkimystä olla rohkeasti uusiutuva ja kaikkien saavutettavissa oleva kulttuurin kehto.

Yhteistyössä kohti elämyksellisiä hetkiä

Teatterimme arvostaa yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä. Lahjakortin antaminen onkin tapa vahvistaa yhteyksiä – se on kutsu yhteiseen kokemukseen ja muistojen luomiseen. Olipa kyseessä sitten romanttinen ilta kumppanin kanssa tai hauska teatteriretki koko perheelle, lahjakortti mahdollistaa yhteiset hetket ja uudet tarinat.

Teatterimme on paikka, jossa yleisö ja taiteilijat kohtaavat toisensa. Lahjakortti onkin enemmän kuin vain pääsylippu; se on kutsu olla osa tätä ainutlaatuista yhteisöä, joka elää ja hengittää teatterin maailmaa.