Tilavuokraus Oulun teatterilla

Juhlatilat Oulun sydämessä

Oulun teatteri tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Historiallinen rakennuksemme sijaitsee kaupungin keskustassa, tarjoten helposti saavutettavat ja monipuoliset tilat juhliin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin. Tilamme ovat joustavat ja muunneltavat, joten ne soveltuvat niin intiimeihin illanviettoihin kuin suurempiinkin seminaareihin.

Meillä on tarjota useita erikokoisia tiloja, jotka on suunniteltu palvelemaan monenlaisia tarpeita. Jokainen tila on varustettu nykyaikaisella tekniikalla ja tarvittavilla palveluilla, jotta tapahtumasi sujuu ongelmitta. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan tapahtumasi suunnittelussa ja toteutuksessa.

Elämykselliset tapahtumat historiallisessa ympäristössä

Kun valitset tilaisuutesi paikaksi Oulun teatterin, tarjoat vieraillesi enemmän kuin pelkän tapahtuman – tarjoat heille elämyksen. Teatterimme seinät kätkevät sisäänsä vuosikymmenten tarinat ja taiteen kaipuun, luoden ainutlaatuisen tunnelman jokaiseen tilaisuuteen. Tiloissamme tapahtumasi saa ympärilleen kulttuurin ja historian kerrostumat, jotka tekevät hetkestä ikimuistoisen.

Teatterimme on paikka, jossa luovuus ja ilo kohtaavat. Tämä näkyy myös tapahtumajärjestelyissämme, sillä pyrimme luomaan yhdessä asiakkaidemme kanssa tapahtumia, jotka heijastavat meidän arvojamme: luovuutta, iloa ja yhteisöllisyyttä. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, perhejuhla tai kulttuuritapahtuma, tilamme tarjoavat puitteet, jotka herättävät inspiraatiota ja iloa.

Palvelut ja tukipalvelut tapahtumallesi

Me ymmärrämme, että tapahtuman järjestäminen vaatii paljon työtä ja huolellista suunnittelua. Siksi tarjoamme kattavat palvelut, jotka helpottavat järjestelyjä ja takaavat tapahtumasi menestyksen. Tarjoamme muun muassa ääni- ja valotekniikan, lavastuksen ja tarjoilupalvelut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on myös apunasi tapahtuman suunnittelusta toteutukseen asti.

Lisäksi, jos tapahtumasi vaatii erityisjärjestelyjä tai haluat räätälöidä tilaisuutesi yksityiskohtia, olemme valmiita kuuntelemaan toiveitasi ja toteuttamaan ne. Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huolella mietitty ja että tapahtumasi heijastaa sinun tai yrityksesi persoonallisuutta ja arvoja.

Yhteistyössä kohti onnistunutta tapahtumaa

Oulun teatterilla uskomme vahvasti yhteistyön voimaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme työskennellä yhdessä asiakkaidemme kanssa luodaksemme unohtumattomia tapahtumia. Tiimimme on sitoutunut kuuntelemaan toiveitasi ja tarjoamaan asiantuntemustaan, jotta voimme yhdessä luoda tapahtuman, joka ylittää odotukset.

Olipa kyseessä sitten pieni kokous tai suuri gaala, meidän teatterimme tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ja palvelut, jotka tekevät tapahtumastasi erityisen. Ota yhteyttä meihin, niin aloitetaan yhdessä matka kohti onnistunutta ja mieleenpainuvaa tapahtumaa!