Shenanigans

Pe 22.3. klo 18.30

Oodi sisäiselle lapselle

Shenanigans on lapsiperheille suunnattu nykysirkusesitys luovuuden, leikkimielisyyden ja mielikuvituksen merkityksestä ihmisen koko elämänkaaren aikana. Esityksessä seuraamme kahden hahmon matkaa, jossa he rituaalinomaisesti tutkivat omaa suhdettaan sisäiseen lapseensa. Erilaisten jongleeraus-kohtausten avulla hahmot leikkimielisesti haastavat omaa käsitystään, mitä on olla samaan aikaan sekä aikuinen, että lapsi. Tavalliset lelut, kuten styroksista valmistetut lentokoneet, autoradat, sekä puhallettava uima-allas luovat esityksen perustan.  

Esityksen aikana artistit kutsuvat yleisön mukaan matkalle, jossa nostalgia ja muistot omasta lapsuudesta nousevat pinnalle. Shenanigans on interaktiivinen teos, jossa artistit jakavat omia lapsuuden unelmiaan inspiroiden yleisön tekemään samoin. Shenanigans on oodi sisäiselle lapselle.  

Jam.Shenanigans

Henri Kangas (FI) ja Batist Van Baekel (BE) ovat kaksi kaverusta ja jonglööriä, joita yhdistää intohimo ja rakkaus sirkusta kohtaan. Kangas ja Van Baekel tapasivat toisensa Alankomaissa, jossa he opiskelivat sirkustaiteen kandidaateiksi Codarts Hogeschool voor de Kunsten yliopistossa. Valmistuttuaan he yhdistivät voimansa ja loivat oman yhdistyksen Jam.Shenanigans tavoitteenaan luoda leikkimielisiä nykysirkusesityksiä kaikenikäisillä ja taustaisille katsojille.  

Esitykset ja liput

Esiintyjät

Henri Kangas (FI)
Batist Van Baekel (BE)

Työryhmä

Sander De Buyer (BE), Aurelia Brailowsky (MEX)

Artistinen avustus

Michael Zandl (AT)

Tekninen tuki

Jago Moons (BE)

Musiikki

Jam.Shenanigans

Tuotanto

Galleria

Kommentit

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *