Okon Fuoko – Näe minut

To 11.4. klo 19, pe 12.4. klo 13 & klo 19

Madetojan viimeinen mestariteos

Ohjelma:
Leevi Madetoja: Okon Fuoko, balettipantomiimi op. 58

Balettipantomiimi Okon Fuoko kuuluu Leevi Madetojan pääteoksiin. Madetojan suurteos vuodelta 1927 on uusklassismia hyödyntävä seikkailu itämaisilla mausteilla. Okon Fuokoa pidetään oululaissäveltäjän viimeisenä mestariteoksena, ja sen musiikkia osoituksena hänen taidoistaan muokata aikansa muotivirtauksista omaa, persoonallista sävelkieltään.

Alkuperäisteoksen tarinassa japanilainen nukkemestari rakastuu omaan luomukseensa kohtalokkain seurauksin. Nyt nähtävän abstraktin baletin koreografi Alpo Aaltokoski rinnastaa tarinan nykypäivän selfie-kulttuuriin: ”Internet on kuin toiveiden runsaudensarvi, jossa voimme rakentaa itsellemme ihannekumppania tai yrittää luoda itsestämme sellaisen. Maailman sivu ihminen on projisoinut unelmiaan erilaisiin mielikuviin ja keinotekoisiin rakennelmiin.”

Yhteistyössä: Oulu Sinfonia, Alpo Aaltokoski Company ja Jojo – Oulun Tanssin Keskus.

Esitykset ja liput

Liput konserttiin myy Oulu Sinfonia. Lippuja voi ostaa Madetojan salin lippukaupasta, Ticketmasterin verkkokaupasta, puhelinpalvelusta ja lippukaupoista sekä Oulu10-asiointipisteistä. Tutustu myyntipisteisiin Oulu Sinfonian verkkosivulla.

Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy konserttiin (lippuja rajoitettu määrä). Kaikukorttiliput ovat noudettavissa etukäteen vain Oulu10-asiointipisteistä.

Hinnat sisältävät käsittelykulut. Erikseen veloitetaan tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Tilausmaksu ei koske Madetojan salin lippukaupasta ostettuja lippuja eikä Kaikukortti-asiakkaita.

Esiintyjät

Tuomas Miettola
tenori
Saara Rauvala
sopraano
Johanna Ikola
tanssija
Jere Jääskeläinen
tanssija
Unna Kitti
tanssija
Tuovi Rantanen
tanssija
Jussi Suomalainen
tanssija
Esete Sutinen
tanssija
Jussi Väänänen
tanssija
Oulu Sinfonia
orkesteri
Oulun Kamarikuoro
kuoro

Työryhmä

Alpo Aaltokoski

Koreografia

Johanna Ikola

Koreografin assistentti

Leevi Madetoja

Musiikki

I-Han Fu

Kapellimestari

Kristian Heberg

Kuoron valmennus

Marja Uusitalo

Pukusuunnittelu

Sarita Vepsäläinen

Ompelija

Teo Lanerva

Valosuunnittelu

Atte Karttunen

Graafinen suunnittelu

Galleria

Kommentit

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *