Kovan päivän stand up -ilta

La 20.4. klo 17 ja klo 20

Tule, näe ja naura!

Huippusuosittu komediashow Kovan päivän stand up -ilta tekee paluun. Keväällä 2023 viimeistä paikkaa myöten loppuunmyyty kiertue starttaa huhtikuussa 2024, ja uutena vahvistuksena mukaan otetaan koomikko Matti Paalanen.  

Noin viikon uutiset – ja Sivuhistoria-sarjoista tunnettu koomikko Jukka Lindström on jälleen koonnut yhteen suomalaisen stand upin tuoreimmat ja mielenkiintoisimmat naamat. Köpi KallioUrsula Herlin ja Matti Paalanen lähtevät Lindströmin matkaan keväällä 2024 ja kiertävät teattereita eri puolella Suomea.   

Kovan päivän stand up -ilta on tämän hauskan nelikon hillitön esitys, joka esittelee kotimaisen stand upin uusia tekijöitä, ja avaa koomisen vinksahtaneita näkökulmia 2020-luvun Suomeen. Tule, näe ja naura!  

Köpi Kallio on Venla-palkittu radiojuontaja, joka aloitti stand up -komiikan vasta noin vuosi sitten. Nopeassa ajassa Köpi on vakuuttanut stand up -alan konkarit ja valloittanut komediayleisöt varmalla esiintymisellään ja hauskoilla seteillään. Tämän satakuntalaisen suupaltin käsittelyssä nykyajan ilmiöt vääntyvät usein tummaksi huumoriksi ja absurdeiksi vitseiksi.  

Ursula Herlin ei koskaan uskonut, että tavallisesta lohjalaisesta voisi tulla hauska stand up -koomikko. Lopulta hän todisti itse olleensa väärässä. Nyt se tavallinen lohjalainen on kiertänyt stand up -klubeja jo vuosia ja naurattanut kansaa hulvattoman sisäkierteisillä jutuillaan. Televisiossa hän on toiminut sekä käsikirjoittajana että ruutukasvona Ylen Noin Viikon Studiossa – sekä Sivuhistoria -sarjoissa.  

Matti Paalanen on ainutlaatuisen omalaatuinen koomikko. Hurmaavaan mattimaiseen maailmaan päästyäsi, et halua sieltä pois. Olet jo ehkä nähnyt Matin telkkarissa sellaisissa ohjelmissa kuten Posse tai Nelosen Stand Up, mutta tämä kotimaisen komiikan erikoishenkilö pitää kokea livenä.   

Jukka Lindström on esiintynyt stand up -klubeilla ja teattereissa jo yli 15 vuoden ajan. Noin viikon uutiset – ja Sivuhistoria-ohjelmissa hauskuuttanut koomikko ja toimittaja tekee stand up -lavalla laserintarkkaa satiiria suomalaisuudesta, populaarikulttuurista ja politiikasta. Siinä sivussa saatetaan kuulla myös henkilökohtaisempia tarinoita tai vaikkapa pohdintaa siitä, miten juusto keksittiin.  

Keväällä 2023 showssa nähty Fathi Ahmed pitää esityksitä pienen tauon, koska hän keskittyy kiertämään Suomea uuden sooloesityksensä kanssa.   

Esitykset ja liput

Koomikot

Jukka Lindström
Köpi Kallio
Ursula Herlin
Matti Paalanen

Galleria

Kommentit

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *