Oulun teatteri hakee suunnittelevaa valo- ja äänimestaria

Etsimme suunnittelevaa valo- ja äänimestaria määräaikaiseen tehtävään aloitettavaksi sopimuksen mukaan, 31.7.2025 saakka.

Suunnitteleva valo-äänimestari  

  • Vastaa näyttämövalaistuksen ja/ tai -äänien hoitamisesta harjoituksissa, esityksissä sekä vierailuesityksissä ja tilavuokrauksissa.  
  • Valvoo kaluston ja -laitteiston kuntoa, huolehtii niiden huollosta ja korjauksista ja osallistuu kalustokokonaisuuden kehittämiseen. 
  • Lisäksi työhön kuuluu kaksi taiteellista suunnittelua näytäntövuodessa yhteistyössä ohjaajan ja lavastajan sekä muun työryhmän kanssa. 

Toivomme sinulta  

  • Olet esitystekniikan taituri ja tehnyt monipuolisesti erilaisia esittävän taiteen tehtäviä.
  • Sinulla on vahvaa nykyaikaisen esitystekniikan osaamista ja taiteellista sekä ilmaisullista näkemystä. 
  • Työskentelet sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa osana työryhmää. 

Edellytämme alan ammattikoulutusta esimerkiksi soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään kahden vuoden työkokemusta taiteellisesta suunnittelutyöstä. Eduksi luetaan kokemusta musikaalien ja livemusiikin miksaamisesta, järjestelmäsuunnittelusta sekä tuntemus nykyaikaisten valaistusjärjestelmien verkotustekniikoista.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaiset. Työhön kuuluu ilta- ja lauantaityötä, ja työviikko voi olla kuusipäiväinen ja päivittäinen työaika voi olla kaksiosainen. 

Innostuitko?

Mahtavaa! Tarjoamme sinulle innostavan ja luovan työyhteisön, jossa pääset toteuttamaan merkityksellisiä sisältöjä kävijöillemme ja myös henkilökunnallemme. 

Hae tehtävää 31.7.2024 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella ja liitä mukaan CV:si. Hakemus lähetetään osoitteeseen hakemus@oulunteatteri.fi, merkitse otsikkoon haettava tehtävä. Haastattelemme hakijoita keskiviikkona 7. elokuuta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Aarne Turunen tiistaina 30.7. klo 10–12, p. 044 703 7072.

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä.