Oulun teatteri hakee erikoisammattilaista lavastamoon 

Haemme osa-aikaista erikoisammattilaista Oulun teatterin lavastamoon opintovapaan sijaisuuteen ajalle 12.8.2024–30.6.2025. Tehtävään kuuluvat suurien metallirakenteiden ja puurakenteiden valmistaminen itsenäisesti sekä puun työstö.  

Tehtävässä edellytetään metallialan koulutusta tai metallialalla työskentelyä. Lisäksi osaat käyttää puuntyöstökoneita. Työkokemus teatterin lavastamossa katsotaan eduksi. 

Tehtävä on osa-aikainen (50 % varsinaisesta työajasta) ja määräaikainen. Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen.  

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse lavastamon työnjohtaja Hannu Kiuru 29.7. klo 12–13 ja 30.7. klo 12–13, p. 044 703 7098. Haastattelut pidetään viikolla 32. 

Jos kiinnostuit meistä ja tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen hakemus@oulunteatteri.fi 31.7. klo 16 mennessä. Laita otsikkokenttään merkintä Erikoisammattilainen. 

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä.